Cautare

1197 de rezultate pentru "rpg iasi" (5.21 secunde)
Un barbat din Iasi, in varsta de 44 de ani, a fost gasit mort intr-un autoturism Audi A6, la aproximativ zece kilometri de municipiul Galati. ... "Este vorba despre un barbat de 44 de ani, din Iasi, care are o plaga impuscata in zona gatului, dar care este desfigurat.
Substantele etnobotanice au devenit un adevarat cosmar pentru un tanar de 22 de ani din Iasi! ... Medicii spun ca, in mai putin de 30 de ore, patru tineri extrem de agresivi, care consumasera substante etnobotanice, au ajuns la spitalul de urgenta din Iasi de politisti si jandarmi.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Iasi, Silvia Spiridon, a declarat ca, potrivit primelor cercetari, soferul masinii nu s-a asigurat la trecerea peste calea ferata.
CFR Cluj a castigat meciul de pe teren propriu cu Poli Iasi, scor 2-0, in direct la Digi Sport 1, in prima etapa din SuperLiga, editia 2023-2024.
Superliga, etapa 1 CFR Cluj - Poli Iasi 2-0 Au marcat: ... Andrea Mandorlini POLI IASI (4-3-3): Jankov - Martac, Fl.
Superliga, etapa a 18-a Poli Iasi - Farul 2-3 Au marcat: ... POLI IASI: Lung - Martac, Samayoa, Katanec, R. Ispas - A.
Superliga, etapa a 23-a Poli Iasi - U Cluj 1-0 (0-0) A marcat: ... Poli Iasi: Ailenei - Todoroski, Bouhenna, Samayoa, Ispas - Saghiri, Garobbio, Jatoba - Mihai, Harrison, Ion Rezerve:
Superliga, etapa a 28-a FCU Craiova - Poli Iasi 1-1 (1-1) Au marcat: ... Giovanni Costantino POLI IASI (4-4-2): Ailenei - Martac, Bouhenna (cpt.), Fl.
Superliga, etapa a 30-a Otelul - Poli Iasi 1-1 (0-1) Au marcat: ... Dorinel Munteanu Poli Iasi: S. Lung Jr. - Martac, Fl.
Superliga, etapa 2, play-out Botosani - Poli Iasi 2-1 Au marcat: ... Bogdan Andone Poli Iasi: Lung - Martac, F. Ilie, Samayoa, Stefanovici - A.
Prefectul de Iasi, Radu Prisacaru, doreste amplasarea unei baze NATO pe malul Siretului, in comuna Mogosesti. El a anuntat ca a avut discutii in acest sens cu reprezentanti ai Ministerului Apararii Nationale.
Cum nu ia de la Iasi, nu ia nici de la Constanta.
Liberalii l-au acuzat miercuri pe Ioan Oltean (foto), presedintele de sedinta la dezbaterea pe buget, ca a falsificat votul la un amendament al PNL referitor la modernizarea aeroportului Iasi.
Gradina, (judetul Constanta), Florica (Buzau), Pietrari (Dambovita), Rau Alb (Dambovita), Rascaeti (Dambovita), Raciu (Dambovita), Persinari (Dambovita), Ciohorani (Iasi) si Soparlita (Olt).
Si liberalii si social-democratii din judetele unde nu s-au incheiat sondajele - Iasi, Braila, Dolj, Bistrita-Nasaud, Teleorman, Dambovita afirma ca se inscriu in media nationala a USL. "Putem sa depasim acest usor acest scor", au declarat pentru gandul lideri din organizatiile Dolj si Iasi ale Uniunii.
Aflat in vizita la colegii de partid din Iasi, el a declarat ca ambitia sa este sa faca din PSD “un partid credibil, o alternativa la actuala guvernare“.
Conform unei estimari interne a PNL, filialele judetene din Iasi, Prahova, Constanta si Timis isi propun sa obtina cu aceasta ocazie cel mai mare numar de voturi dintre organizatiile partidului.
Fostul deputat social-democrat de Iasi Traian Dobre a declarat ieri ca s-a intors, dupa 15 ani, la filiala PNL. ... Cu toate acestea, deputatul a recunoscut ca va candida pentru una dintre functiile din comitetul executiv al filialei judetene liberale din Iasi.
Sambata, in fata sediului PD din Iasi a avut loc actiunea intitulata sugestiv “Bate cu pumnul in masa Puterii!“.
In mai 2003, LNM Holdings NV a preluat de la stat pachetul majoritar de actiuni al societatii Tepro Iasi (actualul Mittal Steel Iasi), pentru 15,6 milioane de dolari.
google-analytics.com